Restoran Kvatrić web stranica koristi tzv. kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize prometa i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje slažete se s korištenjem kolačića. Zaštita podataka

O restoranu

Restoran Kvatrić

Vrhunska domaća kuhinja, štrukle, roštilj na drveni ugljen, teleća koljenica, domaći kruh, zagorska juha, jela ispod peke… Ovo su samo neka od jela koja već dugi niz godina poslužujemo u rustikalnom ambijentu Restorana Kvatrić. Uz poštivanje tradicije brinemo i o inovativnosti pa neka tradicionalna jela kod nas možete kušati u novom, zanimljivijem ruhu.

S našim se gostima poznajemo već generacijama, a neki od njih kod nas dolaze još od vremena kada se restoran zvao Koralji ili Orljava. Restoran Kvatrić bio je dobar domaćin krstitki, vjenčanja i raznih obiteljskih svečanosti za generacije i generacije naših gostiju s kojima njegujemo prisan i prijateljski odnos.

S mnogima od njih smo i kućni prijatelji. Naime, restoran ima i dostavu pa nas često pozivaju da im na kućni prag ili u ured donesemo neko od omiljenih jela. Osim a la carte ponude, kod nas možete birati i jela iz dnevne ponude, a platiti možete gotovinom ili karticama.

Preuzmite jelovnik restorana

Restoran Kvatrić
Restoran Kvatrić
Restoran Kvatrić
Restoran Kvatrić
Restoran Kvatrić
Restoran Kvatrić

Za primanje tjednog jelovnika
možete se prijaviti ovdje: