Restoran Kvatrić web stranica koristi tzv. kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize prometa i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje slažete se s korištenjem kolačića. Zaštita podataka

Dostava

Dostava restorana

Već deset godina dostavljamo jela u vaš dom ili ured. Koristimo najsuvremeniju opremu za dostavu jela, kuhinja je postavljena po strogim standardima HACCP-a, a dostavna ambalaža se zatvara u strogim sanitarnim propisima. Profesionalna vozila i specijalizirana ambalaža osiguravaju visoku termičku otpornost i sanitarne uvjete za transport.

Pojedinačne dostave: restoran se nalazi na adresi Maksimirska 9, Zagreb. Vaše telefonske narudžbe zaprimit će stručni dispečeri koji vam mogu pomoći u odabiru jela te procijeniti vrijeme dostave (predviđeno je od 30 do 60 min.).

Dnevne dostave tvrtkama: za tvrtke koje se odluče za organizirane dostave jela osiguravamo posebne popuste i vršimo dostavu na području cijelog Zagreba. Ovisno o potrebama vaše tvrtke i uvjetima s kojima raspolažete, u mogućnosti smo prilagoditi modele isporuke jela. Posebno ističemo da broj dnevnih obroka za tvrtke nije limitiran, tako da možete naručiti i jedno jelo.


KONTAKT DOSTAVE:

Tel: 01 2344 074

Tel2: 01 2344 075

Mob: 091 3355 310


RADNO VRIJEME DOSTAVE:
Dostava jela po narudžbi: svaki dan od 9 do 22:30 h
Dostava jela iz dnevnog menua: pon–pet od 10 do 14 h ( do rasprodaje svih jela iz dnevnog menija )

PLAĆANJE:
Plaćati možete gotovinom, American Express, Diners, MasterCard i VISA karticama (uz prethodnu najavu).

PODRUČJE DOSTAVE:
Područje pojedinačnih dostava je u granicama označenim na zemljovidu.

Za primanje tjednog jelovnika
možete se prijaviti ovdje: