privacy

Zaštita podataka

Euroadria d.o.o. u potpunosti je posvećena zaštiti privatnosti i sigurnosti naših korisnika i posjetitelja web stranice. Cijenimo i poštujemo važnost privatnosti. Imate li ikakvih pitanja o tome kako štitimo vašu privatnost, obratite nam se na adresu catering-kvatric@catering.kvatric.hr. Voditelj obrade za sve naše usluge je Euroadria d.o.o. - tvrtka koja je odgovorna za vašu privatnost.

  1. Koristit ćemo vaše podatke samo kako bi vaše iskustvo bilo što bolje.
  2. Štitit ćemo vaše podatke kao da su naši.
  3. Bez iznenađenja - uvijek ćemo govoriti vašim jezikom.
  4. Nema spama - vi odlučujete što i kako vam šaljemo.
  5. Vaše podatke nećemo čuvati bez razloga - ako ih ne trebamo, izbrisat ćemo ih.

Kretanje ovom stranicom

1) Kako koristimo vaše podatke? Tablica u nastavku detaljno pokazuje što radimo.

Vaše ime i kontakt

Kako koristimo vaše ime i kontakt Zašto? Pravna osnova
Za dostavu naručenih usluga / proizvoda. Kako bismo vam isporučili dogovorenu uslugu / proizvod. Privola.
Za slanje informacija putem e-pošte o našim novim proizvodima i uslugama. Kako biste imali najnovije informacije. Ovo šaljemo samo s vašim dopuštenjem. Privola / legitimni interes.
Za prevenciju i otkrivanje prijevara. Kako bismo spriječili i otkrili prijevare protiv vas ili Euroadria d.o.o. Zakon.
Za prikazivanje Euroadria d.o.o. reklama dok pretražujete web. Tako da možete vidjeti naše najnovije proizvode i ponude. Privola.
Kako bismo saznali što vi i drugi korisnici volite. Tako vam možemo pružiti ono što želite i budemo konkurentni. Privola.

Vaši podaci o plaćanju

To su vaši bankovni podaci, sigurnosni/CVV kod kartice.

Kako koristimo vaše podatke o plaćanju Zašto?
Za naplatu Kako bismo vam pružili dogovorenu uslugu.
Za prevenciju i otkrivanje prijevara Kako bismo spriječili i otkrili prijevare protiv vas ili Euroadria d.o.o. - na žalost, ovo je od velike važnosti.

Vaša povijest kontakta s nama

Što ste nam rekli - primjerice, telefonom ili na društvenim medijima.

Kako koristimo povijest kontakta s vama? Zašto?
Kako bismo osigurali uslugu i podršku korisnicima. Kako bismo vam pružili uslugu. Jer, od nas očekujete najbolje!
Za edukaciju naših zaposlenika. Kako biste kada nas kontaktirate, dobili najbolju moguću uslugu.

Informacije o vašem telefonu ili prijenosnom računalu i način na koji koristite našu web stranicu

Informacije koje nam dajete prilikom pregledavanja naših web stranica, uključujući vašu IP adresu i vrstu uređaja te, odlučite li to podijeliti s nama, podatke o vašoj lokaciji, kao i način na koji koristite našu web stranicu i aplikaciju.

Kako koristimo informacije o vašem telefonu ili prijenosnom računalu, i kako vi koristite našu web stranicu i aplikaciju? Zašto?
Za unaprjeđenje naše web stranice i postavljanje zadane opcije za vas. Kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo.
Za zaštitu naše web stranice. Kako bismo spriječili i otkrili prevare protiv vas ili tvrtke Euroadria d.o.o. – na žalost, ovo je od velike važnosti – te kako bismo ispunili naše zakonske obveze zaštite vaših podataka.

Podaci s računa koje povezujete s nama

Što radimo ako s nama povežete Facebook račune ? Vaši odgovori na ankete, natječaje i promocije.

Kako koristimo vaše odgovore na ankete, natječaje i promocije? Zašto?
Provodimo ankete, natječaje ili promocije Ovo trebamo kako bismo vam pružili uslugu - nemamo li pristup vašim podacima, nećete moći pobijediti!

Ne morate nam dati ništa od osobnih podataka, ali ako to ne učinite, vjerojatno nećete imati optimalno korisničko iskustvo. Mi također anonimiziramo i združujemo osobne podatke (tako da vas ne identificiramo) i koristimo ih u svrhu testiranja naših IT sustava, istraživanje, analizu podataka, poboljšanje naše web stranice. Također ove podatke dijelimo s trećim stranama.

Dijeljenje vaših podataka

Ne prodajemo, niti ćemo prodavati bilo koji od vaših osobnih podataka bilo kojoj trećoj strani - uključujući vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili podatke o bankovnom računu/ kreditnoj kartici. Želimo steći i zadržati vaše povjerenje! Ipak, vaše podatke dijelimo sa sljedećim kategorijama kompanija, nužnim za pružanja naših usluga:

Marketinške poruke

Ako ste nam to dopustili, slat ćemo vam marketinške poruke elektronskom poštom kako bismo vas obavijestili o tome što radimo i pomogli vam naći naše proizvode.

Kako zaustaviti marketinške poruke tvrtke Euroadria d.o.o.?

U bilo kojem trenutku možete prestati primati naše marketinške poruke.

To možete učiniti na ovaj način:

Prikazivanje reklama za online www.catering-kvatric.hr

Aktivni smo i u online oglašavanju, kako bismo vas informirali o tome što radimo i pomogli vam da pronađete naše proizvode. Poput mnogih kompanija, ciljamo vas reklamama kada se nalazite na drugim web stranicama. To činimo uz pomoć različitih digitalnih marketinških mreža i razmjena oglasa, a upotrebljavamo i niz oglašivačkih tehnologija kao što su web beacons, pikseli, oznake oglasa, kolačići, identifikatori mobilnih uređaja, kao i određene usluge koje nude neke web stranice i društvene mreže, poput Facebookove usluge Custom Audience.

Vaši podaci i zemlje izvan Europe

Ne prosljeđujemo informacije.

Čuvanje vaših podataka

Zadržat ćemo vaše podatke koliko god je potrebno kako bismo vam mogli pružiti usluge koje ste od nas naručili odnosno, dok ne povučete vašu privolu. Ako je potrebno ili kako bi se ispunili zakonski ili regulatorni zahtjevi, riješili sporovi, spriječilo prevaru, zlouporabu ili u svrhu provođenja naših općih uvjeta, također možemo po potrebi zadržati neke vaše podatke, čak i nakon što zatvorite svoj račun ili vam prestanemo pružati usluge.

Vaša prava u odnosu na vaše osobne podatke koje imamo:

Želite li ostvariti svoja prava, imate prigovor ili samo imate pitanja, kontaktirajte nas.

Promjene načina zaštite vaše privatnosti

S vremena na vrijeme možemo revidirati ovu stranicu kako bismo pokazali kako obrađujemo vaše podatke. U slučaju većih promjena, jasno ćemo ih prikazati na Euroadria d.o.o. web stranici, stranicama drugih Euroadria d.o.o. usluga ili putem elektronske pošte - tako da se možete upoznati s promjenama.

Kolačići

Kolačiće koristimo tijekom vaše posjete našoj web stranici. Postoje četiri glavne vrste kolačića - evo kako i zašto ih koristimo.
(1) Kolačići za funkcionalnost stranice – ti kolačići omogućuju vam da se krećete stranicom i koristite naše značajke, poput „pošalji upit“.
(2) Kolačići za analizu web stranice - ti kolačići omogućuju da izmjerimo i analiziramo kako naši korisnici koriste stranicu, kako bismo poboljšali njezinu funkcionalnost i vaše iskustvo.
(3) Kolačići s preferencijama kupaca - kada pregledavate, ovi kolačići pamtiti će vaše želje kako bismo vam iskustvo učinili što boljim i osobnijim.
(4) Kolačići za ciljanje ili oglašavanje - ti se kolačići koriste za prikazivanje oglasa relevantnih vama. Oni također ograničavaju broj prikaza oglasa i pomažu nam u mjerenju učinkovitosti naših marketinških kampanja.
Koristeći našu web stranicu, slažete se da postavljamo ove vrste kolačića na vaš uređaj i pristupamo im u budućnosti kada posjetite tu web stranicu. Želite li izbrisati sve kolačiće koji su već na vašem računalu, odjeljak "pomoć" u vašem pregledniku trebao bi dati upute o tome kako pronaći datoteku ili direktorij koji pohranjuje kolačiće. Dodatne informacije o kolačićima potražite na https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-pecr/cookies-and-similar-technologies/. Imajte na umu da brisanjem ili onemogućavanjem budućih kolačića možete utjecati na svoje korisničko iskustvo i možda nećete moći iskoristiti određene funkcije na našoj web stranici.

Kako nas možete kontaktirati?

Uvijek želimo čuti povratne informacije od naših klijenata (pogotovo ako smatrate da smo vas iznevjerili ili biste nešto mogli raditi bolje). Ako:

Molimo vas da se ne ustručavate kontaktirati naš tim koji će vam rado odgovoriti na sva pitanja. Našem timu za privatnost možete se obratiti na catering-kvatric@catering-kvatric.hr ili pismeno na adresu: Euroadria d.o.o., Zaštita podataka, Maksimirska 9, 10000 Zagreb

Povratak na vrh